Видео: Да се потсетиме на Скопје во 1994-та

Loading...

За оние постарите, ова видео ќе ве врати во далечната 1994-та година и тогашниот изглед на нашиот главен град.
За оние помладите кои во тој период се родиле и не го памтат овој изглед на Скопје, ова видео ќе им покаже како живееле жителите на Скопје во тој период.
Уживајте!
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.За оние постарите, ова видео ќе ве врати во далечната 1994-та година и тогашниот изглед на нашиот главен град.

loading...