Видео: Дали е ова најчудната семејна приказна на светот?

Loading...

На овие родители би требало да им се доделат медали за трпеливост, хтаброст и толеранција. Прво дознале дека ќерката им е глува, а потоа таа, неколку години подоцна им соопштила нешто за што  ни во лудило не можеле да бидат подготвени.Кога дознале дека ќе добијат слатко бебенце од женски пол, Хилари Витингтон и нејзиниот сопруг биле пресреќни. Тие немале никаква претстава што се ги очекува во иднина.
За жал кога имала година дена, дознале дека малата Рејланд има сериозно оштетување на слухот и дека е глувонема. Сепак, благодарение на современите импланти, нивната ќеркичка научила да зборува и да слуша. Но, тука не бил крајот. Две години подоцна, дознале дека Рејланд се чувствува како момче заробено во тело на девојче!

Сакала да ја скрати косата и да и се обраќаат во машки род. Тежок предизвик за сите родители! За разлика од повеќето луѓе кои би можеле да се најдат во таква ситуација, тие, по бројни разговори со  психолози, доктори  и други специјалисти му дозволиле на своето дете да ужива во детството – како момче.
Денес Рејланд е едно среќно момче.

Кога дознале дека ќе добијат слатко бебенце од женски пол, Хилари Витингтон и нејзиниот сопруг биле пресреќни. Тие немале никаква претстава што се

loading...
Loading...