Видео: Дали водата е жива?!

Loading...

Истражувањата на д-р Масару Емото потврдуваат дека водата е жива и има памтење. Кога пиеме вода, информациите кои се наоѓаат во неа, се пренесуваат на нас.
 Дали водата е живо суштество?
Добиените резултати се изненадувачки. Совршените кристали ги формира природната вода од планинските извори или потоци.
Виктор Шаубергер и неговото истражување
Уште пред 100 години, Виктор Шаубергер, австрискио филозоф и пронаѓач, ги проучуваше својствата на водата. Тој појде од фактот дека водата е жив ентитет, со своја структура и особини. Таа може да дише, да биде здрава или болна и да проаѓа низ процесите на умирање и обновување. Виктор го патентираше уредот во форма на јајце, кој водата од чешма ја претвора во изворска вода со висок квалитет. По пиењето на водата од Шаубергеровиот изум, голем број на заболувања како камен во бубрегот, маларија и др , биле излечени. 
На следната страница погледнете го видеото од истражувањето на д-р Масару Емото:

 
Дали водата е живо суштество?
Добиените резултати се изненадувачки. Совршените кристали ги формира природната вода од план

loading...
Loading...