Видео: Даниел Кајмакоски ги покажува своите паркур вештини

Loading...

Покрај тоа што е одличен пејач, Даниел Кајмаковски покажува што друго умее…Дека е одличен пејач, нашиот претставник на Х Фактор тоа го покажа многупати досега на сите изданија од најпознатото натпреварувачко музичко шоу во регионот.
Но, покрај пеењето Даниел во ова видео од 2008 година, ги  покажува и своите паркур вештини.
Како Даниел Кајмакоски го прави тоа погледнете во видеото кое следи:

Дека е одличен пејач, нашиот претставник на Х Фактор тоа го покажа многупати досега на сите изданија од најпознатото натпреварувачко музичко шоу во

loading...
Loading...