Видео: Даниел Кајмакоски и пееше на сопругата на Жељко Јоксимовиќ

Loading...

Даниел Кајмакоски е единствен натпреварувач од Македонија кој влезе во супер финалето на најпознатото регионално шоу Х Фактор.Даниел Кајмакоски е единствен натпреварувач од Македонија кој влезе во супер финалето на најпознатото регионално шоу Х Фактор. Нашиот финалист вчера гостуваше во Утринската програма на ТВ Пинк, која ја водат Срѓан Предојевиќ и Јована Јоксимовиќ, сопругата на неговиот ментор Жељко Јоксимовиќ. Допреа многу теми, од искуствата со лајвовите, преку менторите, па се до плановите за големото финале.
Даниел кажа дека правилата се такви што сите пет натпреварувачи ќе пеат по една песна, а потоа со гласањето ќе испаднат двајца. Останатите тројца ќе пеат уште по една песна, па ќе испадне еден,  за да на крајот тие што ќе стигнат до врвот да пеат уште една песна и потоа ќе се одлучи за победникот…
Погледнете каков беше одговорот на Даниел за тоа што ќе пее во финалето во видеото на следната страна.

 
Даниел Кајмакоски е единствен натпреварувач од Македонија кој влезе во супер финалето на најпознатото регионално шоу Х Фактор. Нашиот финалист вчер

loading...
Loading...