Видео: Даниел Кајмакоски испрати видео порака до цела Македонија

Loading...

Даниел Кајмакоски е  неспорно главен фаворит за победник на X-Factor. Тоа го потврдуваат неговите настапи, но и коментарите на менторите, односно жирито.
Сепак, тоа ништо нема да значи доколку не гласаме за него. Затоа уште сега, послушајте го Даниел и испратете порака со содржина 1 на телефонскиот број 141345

Даниел Кајмакоски е  неспорно главен фаворит за победник на X-Factor. Тоа го потврдуваат неговите настапи, но и коментарите на менторите, одноДаниел Кајмакоски испрати видео порака до цела Македонија

loading...
Loading...