Видео: Даниел Кајмакоски: „Не заслужувам да ме споредуваат со Тоше“

Loading...

После бројните коментари дека Даниел Кајмакоски е вториот Тоше Проески, тој за една босанска емисија излезе со свој коментар.После бројните коментари дека Даниел Кајмакоски е вториот Тоше Проески, тој за една босанска емисија излезе со свој коментар:
 “Сакам да кажам дела никој нема да го замени Тоше, ниту јас, ниту било кој друг…тој е единствен и тој е еден од моите идоли, од кого сум учел и чија музика сум ја слушал. Ме радува ако можам барем некој дел да им вратам на луѓето што им даваше Тоше со тоа сум многу среќен. Но сепак не заслужувам да бидам спореден со таква ѕвезда“, изјави Даниел.
Погледнете го видеото на следната страна;

После бројните коментари дека Даниел Кајмакоски е вториот Тоше Проески, тој за една босанска емисија излезе со свој коментар:
 “

loading...
Loading...