Видео: Даниел во улога на водител на X-Фактор?!

Loading...

Даниел Кајмакоски во улога на водител на Х Фактор?!Ова е дел од најавата за утрешното Х-Стар, каде водителката Уна му ја препушти улогата на водител на Даниел Кајмакоски.
Лесно е да се забележи дека Уна и Даниел уживаа во глумата, но  самите проценете дали и воздишките на Уна беа само дел од глумата или сепак вистински. 
Погледнете го видеото на следната страна:

Ова е дел од најавата за утрешното Х-Стар, каде водителката Уна му ја препушти улогата на водител на Даниел Кајмакоски.
Лесно е да се забел

loading...
Loading...