Видео: Десетгодишно девојче возело автомобил во канцеларија!

Десетгодишно девојче  искрши автомобил во салон за моторни возила во Денвер во понеделникот- изјавува „CBS Denver“.Според полицијата, девојчето влегло во автомобилот и возилото започнало да вози. Возело со мала брзина и се удрило во прозорите од канцеларијата.
Во моментот имало 12 луѓе во канцеларијата но никој не изреагирал.

Полицијата изјавила дека мајката на двете девојчиња трчала по возилото и викала по присутните да го запрат!
Оштетувањата на двете канцеларии и возилото е минимално. 
 
Според полицијата, девојчето влегло во автомобилот и возилото започнало да вози. Возело со мала брзина и се удрило во прозорите од канцеларијата.

Пронајдете не на следниве мрежи: