Видео: Дете си игра со невидливи пријатели?!

Loading...

Малите суштества, вели мајката на 5-годишниот Бенџамин, не се агресивни, но ужасно мирисаат и можете многу да ве исплашат во текот на ноќта. „Бенџамин често комуницира со невидливи пријатели, а има и навика да седи во аглите низ куќата. Сопругот и јас мислевме дека ова е сосема нормално за неговата возраст, но тогаш, во 2011 година, го снимив ова!“
Силвија додаде дека Бенџамин си игра со тие суштества и ден денес (сега има 5 години).
Видеото можете да го погледнете на следната страница.

„Бенџамин често комуницира со невидливи пријатели, а има и навика да седи во аглите низ куќата. Сопругот и јас мислевме дека ова е сосема нор

loading...
Loading...