Видео: Дете со голем тумор на вратот и рамото се лекува со „Вијагра“

Loading...

Момче од Мексико  со голем тумор на вратот и рамото, кое наскоро може целосно да му го запре дишењето, се лекува со „Вијагра“, лек кој ја поттиткнува потенцијата кај мажите.Лекарите сакаат што побрзо да го отстранат туморот на 10-годишниот Хозе Серан од Сиудад Хуарез, бидејќи големиот израсток наскоро би можело да го задуши. Но, за да биде хирушки отстранет тумор прво треба да се намали со „Вијагра“.
Утврдено е дека „Вијаграта“ која кај возрасните лица ја поттикнува потенцијата, кај децата го намалува растот на израстоците.

.Лекарите сакаат што побрзо да го отстранат туморот на 10-годишниот Хозе Серан од Сиудад Хуарез, бидејќи големиот израсток наскоро би можело да го

loading...
Loading...