Видео: Девојки, подгответе ги марамчињата – Слушнете ја новата песна на Даниел Кајмакоски

Loading...

Најголемиот фаворит за победа на Х Фактор ја претстави песната „Без тебе ладно е“Еден од најпопуларните учесници на Х-Фактор, нашиот Даниел Кајмакоски, сними нова песна „Без тебе ладно е“ и она што е сигурно е дека оваа балада која ги има сите предуслови да стане голем хит, никого нема да остави рамнодушен.
Даниел Кајмкоски и во оваа песна го покажа својот раскошен талент, а ако можеме да судиме по првите коментари, песната „Без тебе ладно е“ набрзо ќе почне да се врти по регионалните радио станици.
Слушнете ја песната:

Еден од најпопуларните учесници на Х-Фактор, нашиот Даниел Кајмакоски, сними нова песна „Без тебе ладно е“ и она што е сигурно е дека о

loading...
Loading...