Видео: Дознајте што е генетски модифицирана храна преку овој цртан филм!

Loading...

Генетски модифицираната храна е се поактуелна овој период и се уште луѓето незнаат какви опасности носи таа по нивното здравје. Овој креативен цртан филм на Kirrk Rutter ќе ви објасни сликовито што е ГМО или генетски модифицирана храна и производи. 
Цртаниот филм на духовит и креативен начин ќе ве соочи со негативностите кои ги носи ГМО и  овој цртан филм е јасен за секоја возраст. 
Погледнете го видеото на najadise.mk
Извор. stopgmo.mkОвој креативен цртан филм на Kirrk Rutter ќе ви објасни сликовито што е ГМО или генетски модифицирана храна и производи. 
Цртаниот фил

loading...
Loading...