Видео: Додека докторите му го oперирале мозокот, тој…

Loading...

Рубен Хил (20) покажа неверојатна храброст за време на операција на мозокот.Додека докторите му го oперираат мозокот, тој  наместо да зборува почнал да пее, со цел докторите да видат дали му нарушуваат некои функции.
Операцијата добро поминала, на Хил успешно му е отстранет туморот, а како пее додека му е најтешко погледете во видеото во продолжение.

Додека докторите му го oперираат мозокот, тој  наместо да зборува почнал да пее, со цел докторите да видат дали му нарушуваат некои функции.

loading...
Loading...