Видео: Досега неслушната песна на Даниел Кајмаковски!

Loading...

Даниел ја има освоено наградата за најдобар текст на фестивалот „Охридски трубадури 09“ во 2009 година.Текстот е на Мирјана Даниловска- Мина.
Оваа песна е пуштена на неколку скопски радиа, но за многумина не е позната.
Ако и вие ја немате слушнато, сега имате можност.
Уживајте во прекрасниот глас на Даниел…
Текстот е на Мирјана Даниловска- Мина.
Оваа песна е пуштена на неколку скопски радиа, но за многумина не е позната.
Ако и вие ја не

loading...
Loading...