Видео: Експлозијата во Волгоград фатена на камера!

Експлозијата била активирана од терористка-самоубиец.Експлозијата во која загинаа повеќе од 18 лица  и повеќе од 50 се повредени – според последните податоци од регионалните власти во Волгоград – е фатена на една од безбедносните камери.
До 11:55 минути биле хоспитализирани 27 лица.
Бомбата се активирала меѓу влезните врати и детекторот за метал, а била активирана од терористка-самоубиец. 
Експлозијата во која загинаа повеќе од 18 лица  и повеќе од 50 се повредени – според последните податоци од регионалните власти во Волгоград –

Пронајдете не на следниве мрежи: