Видео: Емина Јаховиќ ги презентира вежбите за нејзиниот совршен стомак

Loading...

Емина ја презентира новата техника на затегнување на стомакот и стимулација на мускулите. Познато е дека пејачката редовно вежба и секое слободно време го поминува во теретана. Таа сподели едно видео на Истаграм како нејзиниот личен тренер во Турција има нова техника на затегнување на „мешето“. 
Погледнете како жешката Босанка прави вежби за затегнување на стомакот. 

Познато е дека пејачката редовно вежба и секое слободно време го поминува во теретана. Таа сподели едно видео на Истаграм како нејзиниот личен трен

loading...
Loading...