Видео: Еве како беше уапсен познатиот Езел!

Loading...

Деновиве турската полиција уапси повеќе од 50 лицамеѓу кои се и познати турски актери и актерки.Во оваа полициска акција се најде и миленикот на женската публика, Кенан Имирџиоглу познат како Езел.
Турската полиција ја подготвувала акцијата осум месеци прислушувајќи ги телефонските разговори кои дилерите ги воделе со познати турски личности.
Инаку, адвокатот на познатиот актер побара тој да биде однесен на лечење во болница наместо да лежи во затвор.
Покрај Езел, во оваа голема полициска акција уапсен е и Мурат Јилдерим кај нас добро познат како Саваш од серијата „Љубов и казна“.
Еве како изгледаше апсењето на познатиот Езел. Во оваа полициска акција се најде и миленикот на женската публика, Кенан Имирџиоглу познат како Езел.
Турската полиција ја подготвувала акц

loading...
Loading...