Видео: Еве како полицијата во Бразил ги напаѓа демонстрантите

Loading...

Протестите во Бразил и понатаму се вжештуваат. Во неколку градови во Бразил се судрија полицијата и демонстрантите, а загина и 18-годишно момче поради удар од автомобил во толпа демонстранти од засега непознат сторител. 
Руската телевизија „Russian today“ објави видео каде што јасно се гледа како полицијата ги напаѓа демонстраните во земјата. 
Граѓаните во Бразил веќе подолго време протестираат во земјата поради скратување на приходите на граѓаните и инвестирање на огромна сума на пари за организација на Светското првенство во фудбал кое ќе се случи следната година во оваа земја. 
 
 
 Протестите во Бразил и понатаму се вжештуваат. Во неколку градови во Бразил се судрија полицијата и демонстрантите, а

loading...
Loading...