Видео: Еве како Путин се шета сам низ улиците на својот роден град Санкт Петербург

Loading...

Рускиот претседател Владимир Путин е забележан како сам без своето обезбедување се шета низ пустите улици на својот роден град Санкт Петербург.Видеото кое го направи агенцијата Ројтерс може да се види како Путин се шета низ пустите улици на градот откако присуствуваше на погребот на својот тренер  пу џудо Анатолиј Рахлин.
Според руските медиуми смртта на неговиот тренер по џудо видно го потресла, па решил да се прошета сам без своето обезбедување.
Владимир Путин тренерот Рахлин , кој умре од последиците на тешка болест го сметаше за свој втор татко.Видеото кое го направи агенцијата Ројтерс може да се види како Путин се шета низ пустите улици на градот откако присуствуваше на погребот на својот

loading...
Loading...