Видео: Еве зошто со врескање ќе истрчате од вашиот дом!

Loading...

Помеѓу добро познатата храна што ја јадеме и храната со синтетички состојки што ја купуваме, во големи количини имаме производи со вештачки и хемиски глупости во нашиот дом.Само неколку потенцијално опасни соединенија и нешта? Се надеваме дека се само неколку. И после сакаме да ги израснеме и воспитаме нашите деца во вакви домови. Хмм…
Видеото погледнете на следната страница. 

Само неколку потенцијално опасни соединенија и нешта? Се надеваме дека се само неколку. И после сакаме да ги израснеме и воспитаме нашите деца во в

loading...
Loading...