Видео: Еве зошто всушност исчезнал малезискиот авион

Loading...

Теориите за исчезнувањето на Боингот 777 од Малезија не стивнуваат.Погледајте го видеото подолу и откријте ја новата теорија околу исчезнувањето и наводното грабнување на Малезискиот авион од кој и по еден месец од исчезнувањето нема трага.
Погледајте го видеото подолу и откријте ја новата теорија околу исчезнувањето и наводното грабнување на Малезискиот авион од кој и по еден месец од

loading...
Loading...