Видео: Фановите и го честитаат роденденот на Шакира

Loading...

Ова видео е од фановите на Шакира од целиот свет, кои ги испраќале нивните честитки за роденденот на колумбиската ѕвезда.Таа е родена на 2-ри февруари 1977 година.
Стотици честитки за Шакира (37) биле примени и тие потоа биле уредени и вметнати во ова видео.

Погледнете како тоа изгледа:
Таа е родена на 2-ри февруари 1977 година.
Стотици честитки за Шакира (37) биле примени и тие потоа биле уредени и вмет

loading...
Loading...