Видео: Фифи ќе гостува во „Опуштено“!

Loading...

Фифи ќе биде гостинка во „Опуштено“ со Тони и Део 
Нашата натпреварувачка на Х – Фактор, Фифи, ќе биде следната гостинка во шоуто на Тони Михајловски и Део – „Опуштено“, откако пред неа гостуваше нашиот премиер – Никола Груевски.
 
Нашата натпреварувачка на Х – Фактор, Фифи, ќе биде следната гостинка во шоуто на Тони Михајловски и Део – „Опуштено“, о

loading...
Loading...