Видео: Фифи на проверка кај Огнен – „Дали градите ти се природни?“

Loading...

Вчера вечер  во Ами Џи Шоуто, кое се емитува на ТВ Пинк, гостинки беа Фифи и Маринела…Вчера вечер  во Ами Џи Шоуто, кое се емитува на ТВ Пинк, гостинки беа Фифи и Маринела, Н2О од Х Фактор, две дами и двајца алфа мажи Дарко Лазиќ и Драган Маринковиќ Маца.
Откачениот водител Огњен Амиџиќ не издржа да ја праша Фифи дали градите и се вистински, и дали е нејзин тип, а Фифи спремно ги покажа канџите и докажа дека можеби е слатка, ама може и те како да изгребе.
Погледнете го видеото

Вчера вечер  во Ами Џи Шоуто, кое се емитува на ТВ Пинк, гостинки беа Фифи и Маринела, Н2О од Х Фактор, две дами и двајца алфа мажи Дарко Лази

loading...
Loading...