Видео: Геј-луѓе расплакаа стрејт маж!

Loading...

Овој видео блогер (кој е стрејт) го промени животот на едно младо геј момче, чии родители не само што го отфрлиле туку и физички и психички го малтретирале, пред да го исфрлат од својот дом. Самата приказна го расплака блогерот.  Ова покажува дека едно лице со неговото срце на вистинското место, може да направи голема разлика. 
Видеото можете да го погледнете на следната страница.

Ова покажува дека едно лице со неговото срце на вистинското место, може да направи голема разлика. 
Видеото можете да го погледнете на

loading...
Loading...