Видео: ГИ СНИМАЛ ЛЕКАРИТЕ додека му правеле колоноскопија: Кога го преслушал материјалот останал ЗГРОЗЕН!

Наместо добра лекарска нега и грижа, овој несреќен човек бил занемен од низата навредливи коментари и исмевања додека бил под анестезија.Човек со иницијали Д.Б. од сојузната американска држава Вирџинија неодамна победи во судски спор и доби 500.000 долари откако ја презентираше својата снимка од разговорот на лекарите додека над него правеле колоноскопија, пишува „Дејли Стар“.
Тој го уклучил мобилниот телефон на снимање, за подобро да го запомни упатството на лекарите за постоперативно закрепнување, но сосема заборавил на него, па го оставил  вклучен и кога отишол на операција. Кога го преслушал материјалот, останал со подзината уста поради однесувањето на лекарите.
– Веќе пет минути после разговорот со тебе за постоперативниот тек на лечење, ми доаѓаше да де удрам во лице – му рекол лекарот на овој човек кој во тој момент бил под длабока анестезија.
Пациентот инаку имал и исфрлување по рацете, а лекарот својата асистентка ја предупредил да не го допира за случајно да не фати „сифилис“. Поле тоа следеле „шеги“ од целиот медицински персонал на негова сметка дека веројатно има „ебола  и туберколоза на пенисот“.

Нормално кога пациентот овие докази ги презентирал пред суд, немало никаков сомнеж дека спорот ќе биде добиен, а судијата останал во чудо, со коментар дека до сега не слушнал нешто вакво. Човек со иницијали Д.Б. од сојузната американска држава Вирџинија неодамна победи во судски спор и доби 500.000 долари откако ја презентираше своја

Пронајдете не на следниве мрежи: