Видео: Гласовните способности на Субрата Рој на дело!

Loading...

Познатиот светски милијардер Субрата Рој ги покажа своите гласовни способности на дело.Субрата снимил песна и спот каде што пее за неговата копманија Сахара Груп.
Овој познат светски бизнисмен веќе два пати ја посети Македонија и вети дека ќе ги донесе Боливуд и Холивуд во нашата земја.
Па, ако е талентиран за бизнис зделки, дали е талентиран и за пеење? Субрата снимил песна и спот каде што пее за неговата копманија Сахара Груп.
Овој познат светски бизнисмен веќе два пати ја посети Македониј

loading...
Loading...