ВИДЕО: Гневни гости на хотел разбиле врата и нападнале пар поради бучниот секс

Надзорна камера сними интересна ситуација која се случила во хотел во градот Бејхај, Кина. Пар успеа да разбуди и да ги налути гостите на еден хотел со бучниот начин на секс, пишува „Дејли Меил“.Тие биле предупредени од насобраната толпа луѓе пред нивната соба да запрат, но наместо тоа мажот внатре почнал да вреска и да ги навредува.
Тоа натерало разбудените и незадоволни гости на хотелот да ги преземат работите во свои раце среде ноќ и да влезат во нивната соба, разбивајќи ја вратата.
Потоа бучниот Кинез бил извлечен надвор и бил нападнат од лутите гости на хотелот.
Полицијата пристигнала малку подоцна и успеала да ги смири тензиите.
Тие биле предупредени од насобраната толпа луѓе пред нивната соба да запрат, но наместо тоа мажот внатре почнал да вреска и да ги навредува.

Пронајдете не на следниве мрежи: