Видео: Го мразите звукот на алармот наутро?! – Тогаш разбудете се со оргазам!

Loading...

Најголемиот дел од луѓето кои живеат на планетава Земја го мразат утринското будење, особено ако се работи за некоја иритантна мелодија. Па зошто тогаш ова доживување да не го направиме поудобно?Тоа можете да го постигнете со Little Rooster (малиот петел).
Концептот на класичниот будилник не се менувал со годините: имаме аналоген и дигитален часовник, го местиме да ѕвони во одредено време, го преколнуваме денот кога сме се родиле и доаѓаме во ситуација да се разбудиме во шест часот наутро.
Иноваторите  се обидуваа малку да ја зачинат цела таа приказна за будилниците и да ја направат интересна,но всушност нештата не се премногу променети, и будењето се уште ни претставува лошо искуство.
За таа цел, Британецот Тони Мегс во 2011 година смислил одлично решение. Тој направил апарат кој го нарекол Little Rooster, и тргнал во освојување на светот.

 

Што го прави овој будилник толку посебен?  
-Всушност се работи за вибратор кој жената пред спиење го става во гаќите, а наутро се буди со лесно и удобно вибрирање, кое на крајот ја води до оргазам.
Оваа играчка, која веруваме дека ќе развесели многу дами ширум светот, доаѓа во три бои: бела, розева и виолетова, а можете да ја нарачате и преку интернет за 69 долари.
Играчката за секс на Мегс за многу кратко време станала хит, а на крајот од минатата година се обидел да ја лансира кампањата Indiegogo Crowdfunding за машка верзија на вибраторот, но цел проект завршил како едно големо фијаско.
Тоа можете да го постигнете со Little Rooster (малиот петел).
Концептот на класичниот будилник не се менувал со годините: имаме аналоген и

loading...
Loading...