Видео: Го сликал синот секој ден четири години и потоа направил нешто неверојатно

Loading...

Повеќето родители ќе се сложат дека децата растат побрзо отколку што би сакале. Затоа еден татко смислил начин како да го забележи растењето на својот син на многу убав и креативен начин. Тој го сликал секој ден во текот на четири години, а потоа слатките слики ги преточил во прекрасно видео, кое засекогаш ќе го потсетува на детството  син му.Момчето очигледно секогаш е расположено за фотографирање, бидејќи од најраните денови се смее. Неговиот татко ова видео го ставил на Јутуб, каде видеото било прегледано повеќе од 100.000 луѓе.
„Тој и понатаму мисли дека е сосема нормално тоа што секој ден го фотографирам, не ме прашува ништо“, напишал таткото во описот на видеото.
Погледнете како досетливиот татко „спакувал“ четири години живот на неговиот син во помалку од три минути.

Момчето очигледно секогаш е расположено за фотографирање, бидејќи од најраните денови се смее. Неговиот татко ова видео го ставил на Јутуб, каде ви

loading...
Loading...