Видео: Голо момче со понуда за Мајли Сајрус

Loading...

Обожавателот на Мајли Сајрус, Мет Питерсон снимил видео со кое ја поканува контроверзната пејачка да му биде партнерка за матурската вечер.Во видеото тој прво ја потсетува Мајли дека веќе се имаат запознаено, а како секој џентлмен за ова видео тој купил и букет цвеќе.
За да и остави поголем впечаток Мет се соблекол гол, ја пуштил камерата и го поставил прашањето.
Иако одговорот на Мајли не е познат, она што е сигурно е дека момчето стана хит на интернет.

Во видеото тој прво ја потсетува Мајли дека веќе се имаат запознаено, а како секој џентлмен за ова видео тој купил и букет цвеќе.
За да и о

loading...
Loading...