Видео: Хаска сама се послужува со мраз

Loading...

Докажано е колку се интелегентни, паметно, и снаодливи пред се, еве едно интересно видео од многуте видеа на „Јутјуб“ кое целосно ни ја презентира интелегентноста на Хаските, и… да, Хаските се преубави кучиња!
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Докажано е колку се интелегентни, паметно, и снаодливи пред се, еве едно интересно видео од многуте видеа на „Ју

loading...