Видео: И Ким Кардашијан го прифати „ледениот предизвик“

Loading...

Најпопуларната старлета Ким Кардашиан во познатото шоу на Елен Деџенерис го прифати ледениот предизвик.Ким Кардашиан беше полиена со ладна вода, а врескаше уште предводителката Елен да го започне полевањето со полната ледена вода.
Секако славната Ким и во овој момент не можеше, а да не направи селфи фотографија.
Иако е една од последните личности на светот кои би дозволиле и сакале  да бидат видени на телевизија со размачкана шминка и несредена мокра коса , сепак Ким Кардашиан го доживеа токму тоа во емисијата на Елен Де Џенерис.

Со ова популарната стралета  им се приклучи на многуте луѓе од светскиот шоу бизнис кои го прифатија ледениот предизвик „Ice Bucket Challengeu“ , односно се приклучија во хуманитарната мисија за подигнување на свеста и собирање на средства за здружението АЛС.Ким Кардашиан беше полиена со ладна вода, а врескаше уште предводителката Елен да го започне полевањето со полната ледена вода.
Секако слав

loading...
Loading...