Видео: Игор Џамбазов – „Си простив се, но не и тоа што немам дете“

Loading...

Отворено со Игор Џамбазов. Актерот на кого животот втор пат му доделува главна улога.  Водителот со голем концерт во најава. Боемот што му сврте грб на штокот.Искрено со човекот кој што откако изгуби се, одлучи да почне да живее одново. Овојпат за себе.  Пред камерата на естрадниот магазин Бекстејџ призна: Си простив се, но не и тоа што немам дете.
Ви го пренесуваме целото интервју со контроверзниот “Гол Човек”, за Бекстејџ…

Искрено со човекот кој што откако изгуби се, одлучи да почне да живее одново. Овојпат за себе.  Пред камерата на

loading...
Loading...