Видео: Има само 15 години а погледнете што облекла!

Loading...

Новата сезона на „Ѕвездите на Гранд“ само што не започнала, а финалистите од претходната сезона на големо ги промовираат своите први песни кои ги добија од Гранд продукција. Меѓу нив е и младата Тијана Милентијевиќ која ја освои наклонетоста на публиката како преку убавиот глас, така и поради прикладното однесување и облекување.Нејзините обожаватели биле шокирани кога ја виделе на телевизија додека изведува песна во тесен краток фустан, од кој во секој момент може да и испадне задникот. Не е познато дали Тијана сама одлучила  така да излелзе пред публиката или некој и го наметнал овој стајлинг, но главно на публиката тоа не и се допаѓа.
„Симпатична песна… А фустанот ужас – прекраток за 15 години“, „Фустанот е прекараток за твоите години и за првиот алум или песна тоа не оди така“, „Срамота кој ја облекува вака за нејзините години, преубаво пее, но фустанот…“, ова се некои од коментарите на видеото од изведбата на Тијана кој можете да го погледнете на следната страна.

Нејзините обожаватели биле шокирани кога ја виделе на телевизија додека изведува песна во тесен краток фустан, од кој во секој момент може да и исп

loading...
Loading...