Видео: Инцидент на МЗТ-Партизан – Гробари се скараа со обичната публика во салата

Loading...

Кошаркарите на МЗТ на домашен терен ја донесоа и најголемата победа против големиот Партизан.
Но, сепак и на овој натпревар се случи инцидент, каде што гробарите се скараа со обичната публика и почнаа да се тегнат меѓусебно.
Како изгледаше сето тоа, погледнете го видеото. Кошаркарите на МЗТ на домашен терен ја донесоа и најголемата победа против големиот Партизан.

loading...