Видео: Испи цело шише Џек Дениелс за само 13 секунди!

Loading...

Прашањето е само како успеа да го направи тоа? Луѓето во вчудовидување се прашуваат како му успеа да го испие целиот скап алкохолен пијалок и сепак да остане при свест. 
Видеото можете да го погледнете на следната страница: 

Луѓето во вчудовидување се прашуваат како му успеа да го испие целиот скап алкохолен пијалок и сепак да остане при свест. 
Видеото мож

loading...
Loading...