Видео: Ја „уловиле“ со сексуални играчки за анално уживање!

Loading...

За време на гостувањето во популарното ТВ-шоу на Конан О'Брајан, оскаровката Џенифер, за прв пат откри интересни детали од нејзиниот приватен живот.Лоренс одговараше на прашања и притоа откри дека доколку не била актерка би сакала да биде докторка, но откако сега сфаќа дека тоа е невозможно, тогаш таа би била собарка. Џенифер вели дека и е сон да душка по туѓите работи, сака тоалети и кревети, за разлика од кујната каде не се снаоѓа најдобро. Меѓу другото, таа ја откри и непријатна приказна за своите сексуални играчки и хотелската собарка.
– Еднаш од шега ми поклонија кутија полна со сексуални играчки, поточно играчки за „уживање на задникот (аналниот отвор), кои беа со различни големини и бои. Во еден момент затропа хотелската собарка па веднаш ја зграбив кутијата со цел да ја скријам под креветот пред таа да влезе со собата. За жал, мојата тајна беше откриена. Кога се вратив назад во собата, сите играчки беа надвор, наредени по ред во ноќниот ормар. Ми беше многу непријатно, сакав да оставам порака дека тие не се мои или пак дека тоа е подарок за шегување, раскажа Лоренс низ смеа.

Дваесет и тригодишната актерка исто така на Конан му раскажа дека сè уште нема купено божиќни подароци за никого, а го откри и прекарот од детство – Нитро, бидејќи била хиперактивна. Притоа, Џенифер додаде дека на 13 годишна возраст се измочала во креветот. Погледнете го и ова интересно видео:
Лоренс одговараше на прашања и притоа откри дека доколку не била актерка би сакала да биде докторка, но откако сега сфаќа дека тоа е невозможно, то

loading...
Loading...