Видео: Јоксимовиќ: „Даниел, имам чувство дека одиш на се или ништо“

Loading...

Жељко Jоксимовиќ фасциниран од настапот на ДаниелВечерва во четвртото издание во живо на „Х Фактор Adria“ прва настапи нашиот натпреварувач Даниел Кајмакоски, со песната „Counting stars“ од One Republic.
Жељко Jоксимовиќ кој му е ментор на Даниел, очигледно фасциниран од неговото пеење рече:
    „Мислев дека заради кореографијата ќе го изгубиш здивот но одлично се држеше, од емисија во емисија си се попосветен и гледам дека си подготвен да се менуваш. Имам чувство дека одиш на се или ништо тука“.
Погледнете го настапот на Даниел во видеото во продолжение:

 
Вечерва во четвртото издание во живо на „Х Фактор Adria“ прва настапи нашиот натпреварувач Даниел Кајмакоски, со песната „Countin

loading...
Loading...