Видео: Како Даниел Кајмакоски ја испеа „Чајорие Шукарие“ во 2008 година?

Loading...

За сите оние кои се уште не слушнале како звучи Даниел Кајмакоски од пред 5-6 години…За сите оние кои се уште не слушнале како звучи Даниел Кајмакоски од пред 5-6 години не пропуштајте да го погледнете ова видео.
Ова е една фантастична изведба на Даниел Кајмакоски во бугарското шоу „Пей с мен“ од 2008 година, каде тој ја пее мега популарната песна „Чајорие Шукарие“.
Погледнете како звучи оваа песна во изведба на Даниел Кајмакоски

Погледнете какви паркур вештини поседува Даниел Кајмаковски на следниот ЛИНК
Што изјавиија Дин, Марија Шерифовиќ, и Мартин Вучиќ за Даниел?За сите оние кои се уште не слушнале како звучи Даниел Кајмакоски од пред 5-6 години не пропуштајте да го погледнете ова видео.
Ова е една

loading...
Loading...