Видео: Како Хитлер реагираше на „Империја“ песната за Евровизија?

Loading...

Покрај сите мислења и коментари кои се појавија околу песната на Есма и Влатко Лозановски за Евровизија, на ред дојде и мислењето на Хитлер.Како што е редот, „Хитлер пародија“ има за секој „позначаен“ настан,па  така и за овој изборот за песна на Евровизија. Погледнете како тој реагира на спотот и песната.Покрај сите мислења и коментари кои се појавија околу песната на Есма и Влатко Лозановски за Евровизија, на ред дојде и мислењето на Хитлер.Како шт

loading...