Видео: Како изгледаше Охрид пред 60 години

Loading...

Во Охрид што возбудува повеќе, духот на изминатите години што оставиле видливи траги или вечната неизменлива сина убавина?
Отворете ги страниците на минатото на Охрид и во следново видео погледнете како градот изгледал пред 60 години.
Филмот, кој ги покажува историските знаменитости и убавини на Охридското Езеро, трае 16 минути, снимен е во боја, а е во производство на Вардар филм.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Во Охрид што возбудува повеќе, духот на изминатите години што оставиле видливи траги или вечната неизменлива сина убав

loading...