Видео: Како жените сакаат да ги допирате по градите?

Loading...

Најчестата грешка е во силното стискање и допирање на градите, а повеќето од жените сакаат да им пријдете од позади грб. Најдобро место за допирање на градите е кога сте под туш.
 Еве неколку корисни совети:
– Допирајте ги градите така што ќе стоите позади грбот на партнерката и притоа мошне сензуално масирајте ја.
-Допирањето на градите под туш е идеално за предигра затоа што топлата вода ги шири крвните жили, а сапунот дејствува како лубрикант
– Повеќето од жените преферираат нежна масажа на градите. Немој долго време да го применувате истиот притисок.
 Видеото можете да го погледнете на следната страница:  

Еве неколку корисни совети:
– Допирајте ги градите така што ќе стоите позади грбот на партнерката и притоа мошне сензуално масирајте ја.

loading...
Loading...