Видео: Како звучи Емина во дует со своите тројца кандидати?

Loading...

Лукијан, Харис и Алекса испеаја по една песна во дует со својата менторкаЕмина Јаховиќ и нејзините кандидати на Х-фактор гостуваа во Ами Г Шоу, а со своите настапи ги воодушевија обожавателите.
Лукијан, Харис и Алекса испеаја по една песна во дует со својата менторка, а нивните настапи беа одлично прифатени од обожавателите.
Погледнете како звучеше сето тоа:

Емина Јаховиќ и нејзините кандидати на Х-фактор гостуваа во Ами Г Шоу, а со своите настапи ги воодушевија обожавателите.
Лукијан, Харис и А

loading...
Loading...