Видео: Каква е состојбата во Сингелиќ и Стајковци по земјотресите?

Loading...

Тв Нова ги посети Стајкоци и Сингелиќ по земјотреситеНајмногу штета од земјотресот има во скопски Сингелиќ. Исплашени жителите не сакаат да се вратат во домовите. Велат ноќта ќе ја минат под отворено небо. Во Стајковци, пак, нема поголеми штети, а луѓето иако видно потресени, сепак се подготвуваат да се вратат во своите домови.Најмногу штета од земјотресот има во скопски Сингелиќ. Исплашени жителите не сакаат да се вратат во домовите. Велат ноќта ќе ја минат под отворено

loading...