Видео: Карлеуша се посрамоти пред своите фанови

Loading...

Откако се извини поради каснењето на својот концерт поради технички проблеми, Јелена Карлеуша блесна на сцената со песната „Крими рад“. 
Таа сакаше овој концерт да биде круна на нејзината кариера, но не очекуваше дека всушност ќе се случи спротивното. 
Таа воопшто не била организирана и не го знаела редоследот на песните, а техничките проблеми едноставно не ја оставале на мира. 
„Која е следната песна, кажете ми“, „Кажете ми што да му кажам на народот“,  постојано повторувала Карлеуша, комуницирајќи со продукцијата на концертот.
„Драги мои утре(недела) на исто место! Дојдете сите, ќе биде бесплатен коцерт! Поштено ги дадовте своите пари, и затоа ќе го добиете она што јас го сакав. Нека се знае дека Јелена Карлеуша не заработува на луѓето, туку дека таа вас ве сака! Ако треба ќе правам пет концерти, само се да бите во ред“- изјави очајната пејачката.
По изразите на нејзиното лице во неколку наврати се забележало дека не и е сеедно што техниката не работи како што треба но го продолжила концертот.Откако се извини поради каснењето на својот концерт поради технички проблеми, Јелена Карлеуша блесна на сцената со пес

loading...
Loading...