Видео: ЌЕ ЈА ОБОЖАВАТЕ: Таа за 20 секунди открива КАКО ДА ИМАТЕ ВАКОВ ЗАДНИК

Mожете да заборавите на одењето во теретана – бидејќи таа ќе биде вашиот личен тренер!Аманда Елис Ли го има едниот од најпознатите задници на Инстаграм. Оваа 29 – годишна фитнес и пилатес инструкторка пред помалку од две години ја покрена својата мала „интернет теретана“, а нејзината позадина ја следат повеќе од , милиони луѓе.
По пат на видеа на Инстаграм, кои траат само 20 секунди, таа покажува вежби за совршен задник – како нејзиниот, што на жените ширум светот им помага да дојдат до саканиот изглед. Фрлете поглед на нејзините совети на Инстаграм, одвојте половина час дневно – и уживајте во резултатите.
Погледнете на следната страна:

 
Cardio squats dd jumping jacks in between this circuit to build your booty and get your heart rate up at the same time. Side to side squat pulse 30reps, side to side squat on step 30reps, squat pulse with step jump 20reps. 50 jumping jacks. Repeat 3xs. Always sipping my @ehplabs supplements to increase endurance and give me energy for my workouts Use code amanda10 for 10% off at ehplabs.com
A video posted by Amanda Lee on Oct 11, 2015 at 5:38pm PDT

 
Abs and waist circuit. Starfish crunches (split legs and arms wide open then bring together) 25reps, side plank leg lift 20reps, reverse bicycle (crunch on the same side rather than opposite sides like traditional bicycles) 50reps
A video posted by Amanda Lee on Sep 23, 2015 at 5:35pm PDT

Аманда Елис Ли го има едниот од најпознатите задници на Инстаграм. Оваа 29 – годишна фитнес и пилатес инструкторка пред помалку од две години

Пронајдете не на следниве мрежи: