ВИДЕО: Ќе се изненадите на која возраст Станија ја изгубила невиноста!

Loading...

Станија Добројевиќ одлучи да ги прошири своите видици и од старлета стана пејачка.Откако почна да станува популарна, пејчката одлучила и да започне свој блог на Јутјуб.
Старлета Станија Добројевиќ го објави својот прв блог на Јутјуб каналот, во кој таа одговори на прашања од нејзините следбеници на социјалните мрежи.Откако почна да станува популарна, пејчката одлучила и да започне свој блог на Јутјуб.
Старлета Станија Добројевиќ го објави својот прв бло

loading...