Видео: Ќерката на Аца Лукас ги воодушеви фановите на татко и на социјалните мрежи

Loading...

Викторија ги засмеа фановите на познатиот пејач, кога на интернет се појави видео во кое таа го убедува татко и дека тој не се презива Вуксановиќ, туку Лукас.Ќеркичката на познатиот пејач, Аца Лукас, чие вистинско име е Александар Вуксановиќ, Викторија ги засмеа фановите на познатиот пејач, кога на интернет се појави видео во кое таа го убедува татко и дека тој не се презива Вуксановиќ, туку Лукас.
Малата Викторија е убедена дека нејзиниот татко се вика Аца Лукас, а не Александар. Тато возеше, мама снимаше, а ќерката сигурна во себе ги убедуваше дека е во право.
Погледнете го видеото:

Ќеркичката на познатиот пејач, Аца Лукас, чие вистинско име е Александар Вуксановиќ, Викторија ги засмеа фановите на познатиот пејач, кога на интер

loading...
Loading...